Vo Viedni znásilnil žiadateľ o azyl 18-ročnú Rakúšanku

NETKY.SK • 20 Január 2016, 17:07 • 2 min
Vo Viedni znásilnil žiadateľ o azyl 18-ročnú Rakúšanku

VIEDEŇ – Po sexuálnych útokoch utečencov na ženy v nemeckom Kolíne sa ďalší útok odohral v rakúskej metropole Viedeň. Iba 18-ročnú Rakúšanku znásilnil a zneužil žiadateľ o azyl z Afganistanu. Toho zadržali SBS-kári a odovzdali do rúk polície.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral v časti Prater nedeľu okolo 2:30 ráno. Afganec znásilnil Rakúšanku, tej sa potom podarilo utiecť. Kričiacu ženu so slzami v očiach uvideli pracovníci SBS „Securities“ Johann Markl a Eduard Reiter.

 

img

 

Dvojica sa za 21-ročným Afgancom rozbehli dostali ho na zem, spútali a čakali na príchod polície. “Bol to štíhly muž. Keď som sa ho spýtal, čo tam robil, odpovedal: Ja chcem sex! Takže sme ho museli zastaviť,” povedal Markl per rakúsky web Kurier.at. Polícia našla u Afganca marihuanu a falošnú 50-eurovú bankovku.

 

Osemnásťročná obeť sa stretla v Afgancom vo vlaku. Zo súcitu s nim išla do parku v Pratri, a tam ju Afganec znásilnil.

 

Druhý útok v Viedni

 

Neznámy páchateľ sa vo Viedni pokúsil znásilniť 64-ročnú ženu. Násilný incident sa odohral v časti Leopoldstadt okolo ôsmej večer. Muž začal ženu biť päsťami, a potom jej chcel strhnúť oblečenie. Žena začala kričať a na pomoc jej pribehol bežec, ktorý sa nachádzal neďaleko. Páchateľ z miesta činu utiekol.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona