Vo Viedni zadržali Čecha, ktorý v metre sexuálne obťažoval dve mladé ženy

NETKY.SK • 18 August 2017, 07:33 • 2 min
Vo Viedni zadržali Čecha, ktorý v metre sexuálne obťažoval dve mladé ženy

VIEDEŇ - Viedenskí kriminalisti identifikovali a zadržali 36-ročného už trestaného českého občana pre podozrenie, že v pondelok večer sexuálne obťažoval dve ženy vo veku 24 a 17 rokov v metre rakúskej metropoly.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná žena, ktorej muž siahol na eskalátore na stanici Neubaugasse v pondelok neskoro večer do rozkroku, utrpela šok.

 

Po zverejnení informácií o tejto udalosti v médiách sa na polícii prihlásila ďalšia 17-ročná poškodená, v prípade ktorej môže ísť aj o nútenie k pohlavnému styku. Tínedžerka uviedla, že sa jej neznámy dotkol v chúlostivej oblasti na eskalátore na stanici Landstrasse, a to len asi desať minút predtým, ako to zopakoval so staršou z dvojice na inej stanici metra.

 

Videozáznamy viedenského dopravného podniku potvrdili, že v oboch prípadoch je vinníkom ten istý muž, ktorý je registrovaný ako nesvojprávny a ktorý pri sebe nemal ani žiadne osobné dokumenty. Čech nedisponuje v Rakúsku trvalým bydliskom a patrí zrejme medzi bezdomovcov.

 

Vzhľadom na fakt, že je nesvojprávny, nebol doteraz jeho výsluch možný, v prvej reakcii však spomínané skutky nepoprel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona