Vo Viedni vystúpi Waka Flocka Flame

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 09:29 • 2 min
Vo Viedni vystúpi Waka Flocka Flame

LOS ANGELES - Americký rapper Waka Flocka Flame sa v rámci aktuálneho turné predstaví aj v Rakúsku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný interpret vystúpi v pondelok 6. júna vo viedenskom klube Grelle Forelle. Predskokanom bude domáci rapper Meydo. Waka Flocka Flame absolvuje v európskej časti turné aj koncerty v Berlíne, Londýne, Kodani, Paríži či Mníchove. Následne sa presunie na Havaj a do Kalifornie.


Waka Flocka Flame, vlastným menom Juaquin James Malphurs, je rodákom z New Yorku, vyrastal však v Riverdale v štáte Georgia. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2008, debutový album Flockaveli vydal o dva roky neskôr.

 

Nasledovala spoločná štúdiovka s Gucci Maneom s názvom Ferrari Boyz (2011) a druhá sólovka Triple F Life: Friends, Fans & Family (2012). Okrem toho má na konte viac než dvadsať mixtapeov. Momentálne pracuje na pokračovaní svojho debutu, ktoré ponesie jednoduchý názov Flockaveli 2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies