Vo Viedni vystúpi jamajský reggae spevák Capleton

NETKY.SK • 3 November 2016, 09:18 • 2 min
Vo Viedni vystúpi jamajský reggae spevák Capleton

BRATISLAVA - Jamajský reggae spevák Capleton sa predstaví tento mesiac v Rakúsku. Štyridsaťdeväťročný interpret vystúpi v pondelok 21. novembra spoločne so svojou kapelou The Prophecy Band vo viedenskom klube Flex.

slovakia

left justify in out

Špeciálnym hosťom bude ďalší jamajský spevák Jah Thunder. Koncert bude súčasťou Capletonovho európskeho turné, v rámci ktorého zavíta napríklad aj do Paríža či Marseille.


Capleton, vlastným menom Clifton George Bailey III., začal svoju kariéru vo veku 18 rokov ako dancehallový dídžej. Na medzinárodnej scéne sa prvý raz predstavil v roku 1989, keď dostal možnosť vystupovať v kanadskom Toronte spolu s Ninja Manom a Flourganom. Debutoval o rok neskôr, keď spolu s Tonym Rebelom a Ninja Manom vydal spoločný album s názvom Real Rough. V súčasnosti má na svojom konte už viac ako 40 nahrávok a medzi jeho najväčšie hity patria skladby Jah Jah City, That Day Will Come, Who Dem, Who I Am alebo Leaders Let The People Down. Spolupracoval tiež s interpretmi ako Method Man, Lil Jon, Damian Marley, Luciano, Anthony B, Sizzla, Gentleman či Promoe. V rokoch 2011 a 2013 vystúpil na Uprising Reggae Festivale v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies