Vo Viedni vyšetrujú, či nočný požiar a explóziu obytného domu spôsobil samovrah

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 17:37 • 2 min
Vo Viedni vyšetrujú, či nočný požiar a explóziu obytného domu spôsobil samovrah

VIEDEŇ - Kriminalisti vyšetrujú vo Viedni príčinu požiaru a výbuchu obytného domu v štvrti Meidling, ktorý si v noci na piatok vyžiadal život jednej osoby. Traja ďalší ľudia vyviazli s ľahkými zraneniami.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom v piatok rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF. Je možné, že požiar úmyselne založil so zámerom spáchať samovraždu človek, ktorý prišiel o život. Zodpovední zatiaľ nezverejnili žiadne údaje o jeho totožnosti.

 

Známe je iba to, že telesné pozostatky obete sa našli po ukončení hasiacich prác vo vyhorenom byte. Hasiči, ktorí dorazili na miesto udalosti približne hodinu po polnoci, zachraňovali plameňmi obkľúčených obyvateľov domu volajúcich o pomoc. Troch z nich odviezli s podozrením na priotrávenie sa dymom do nemocnice.

 

Samotný objekt nie je momentálne obývateľný. Dve desiatky občanov-obyvateľov domu našli útočisko u príbuzných, pre jednu osobu sa dočasné bydlisko ešte hľadá. Zatiaľ vôbec nie je jasné, kedy sa budú môcť do budovy vrátiť. Prípad vyšetruje nielen Krajinský kriminálny úrad, ale aj stavebná polícia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies