Vo Viedni vraždil mladý Somálčan!

NETKY.SK • 14 September 2021, 06:30 • 2 min
Vo Viedni vraždil mladý Somálčan!

VIEDEŇ - Dvadsaťosemročný muž má na svedomí životy dvoch žien. Polícia ho zadržala.

slovakia

left justify in out

Rakúska polícia zadržala v pondelok vo Viedni Somálčana, ktorý podľa svojich vyjadrení zabil v jednom z bytov dve ženy, informovala agentúra APA. Polícia uviedla, že ju privolali na miesto hádky. Našla tam 28-ročného Somálčana, ktorý uviedol, že zabil dve ženy. Úrady našli okolo 16:00 obidve obete vo veku 35 a 37 rokov. Údajného 28-ročného páchateľa zadržali. Na podozrivom boli podľa vyšetrovateľov pozorovateľné príznaky konzumácie alkoholu. Páchateľ bol rozrušený a nebolo bezprostredne možné uskutočniť jeho výsluch. 

 

Prečítajte si tiežMigrant zranil nožom piatich ľudí. Chlapec je v kritickom stave

 

Susedia uviedli, že jedna zo žien bola bývalá partnerka podozrivého, píše APA. Proti mužovi v minulosti viedli dve trestné stíhania. Jedno z nich sa týkalo sexuálnych trestných činov. V oboch prípadoch voči nemu začali konanie na odobranie azylu, ktoré však neskôr pozastavili. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies