Vo viedenskej kaviarni si zákazníci priplatia aj niečo navyše: Majiteľka zaviedla neobvyklú novinku

NETKY.SK • 21 Jún 2017, 10:43 • 2 min
Vo viedenskej kaviarni si zákazníci priplatia aj niečo navyše: Majiteľka zaviedla neobvyklú novinku

VIEDEŇ - Známa viedenská kaviareň zaviedla novinku, ktorej sa zákazníci veľmi nepotešili.

slovakia

left justify in out

Obľúbená viedenská kaviareň Terrassencafe prišla so zmenou, vďaka ktorej si vyslúžila vlnu kritiky od verejnosti. Majiteľka Galina Pokorny sa rozhodla, že spoplatní elektrickú energiu.

 

Zákazníkom, ktorí si okrem vypitia kávy prídu do prevádzky nabíjať mobilné telefóny, notebooky či tablety sa rozhodla pripísať k účtu sumu jedno euro. Dôvodom zavedenia tejto novinky boli turisti. Tí si v kaviarni nabíjali svoju elektroniku aj viac ako jednu hodinu. Majiteľke tak vznikali veľké účty za energie.

 

„Je mi to ľúto, ale kto mi to zaplatí?!“ rozhorčovala sa Pokorny. „Vediem kaviareň, nie internetovú kaviareň,“ obhajovala svoje rozhodnutie.

 

Podľa jej slov nie je problém rýchle dobitie prístroja, ktoré netrvá dlhšie, ako 15 minút. Ak by si však chcel niekto na dlhší čas zapojiť do zásuvky notebook, zaúčtujú mu tento poplatok. V prípade, že si zákazník bude súčasne nabíjať počítač aj mobil, úhrada za energie sa mu zdvojnásobí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies