Vo vianočnej lotérii padol rekordný jackpot, musia si ho rozdeliť dvaja výhercovia

NETKY.SK • 26 December 2017, 09:02 • 2 min
Vo vianočnej lotérii padol rekordný jackpot, musia si ho rozdeliť dvaja výhercovia

VIEDEŇ - Šesťnásobný jackpot vo výške viac ako 12,2 milióna eur si rozdelia dvaja tipujúci, ktorí v Rakúsku stavili na "správne" čísla pred nedeľňajším žrebovaním hry 6 zo 45. Informovala o tom v pondelok agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Uvedená suma predstavuje rekord v dejinách rakúskeho Lotta, k čomu prispel aj mimoriadne vysoký počet tipov. Tých bolo pred štedrovečerným ťahom celkove 17,9 milióna, pričom bolo pokrytých až 87,9 percenta všetkých možných kombinácií.

 

Obaja majitelia výherných tiketov, ktoré boli podané cez internet v spolkových krajinách Štajersko a Dolné Rakúsko, získali čiastku 6.118.478,40 eura. Vyžrebovanými číslami boli tentoraz 7, 8, 14, 33, 38 a 40.

 

Podobne sledované bolo i piatkové žrebovanie vianočnej lotérie v Španielsku, kde si majitelia výherného lósu rozdelia sumu štyri milióny eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies