Vo Venezuele postrelili dvoch pracovníkov amerického veľvyslanectva

NETKY.SK • 29 Máj 2013, 09:56 • 2 min
Vo Venezuele postrelili dvoch pracovníkov amerického veľvyslanectva

CARACAS - Dvoch pracovníkov amerického veľvyslanectva vo Venezuele postrelili vo východnej časti hlavného mesta Caracas. Okolnosti neboli jasné, išlo o hádku v striptízovom klube. Informovala o tom v noci nadnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Objavili sa rozporuplné informácie o tom, či k utorkovej streľbe došlo v nočnom klube Antonella 2012, alebo mimo klubu, nachádzajúceho sa v suteréne nákupného centra vo štvrti Chacao.

Podľa hovorcu kriminálnej polície dostali tamojšie úrady "strohé informácie" o incidente, uviedla DPA. Na základe predbežných správ dvojicu Američanov napadol ozbrojený muž počas bitky. Útočník údajne z miesta činu utiekol. Jedným zo zranených mužov bol americký pridelenec obrany Roberto Ezequiel Rosas, uviedla predstaviteľka venezuelskej polície.

Ministerstvo zahraničných vecí USA vo Washingtone potvrdilo, že dvaja členovia ambasády utrpeli strelné zranenia, situáciu však bližšie nešpecifikovalo. Ako uviedol hovorca ministerstva, zranenia diplomatov nie sú život ohrozujúce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies