Hromadná samovražda?! Vo Veľkom Mederi našli mŕtvu trojčlennú rodinu aj ich psa

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 10:56 • 2 min
Hromadná samovražda?! Vo Veľkom Mederi našli mŕtvu trojčlennú rodinu aj ich psa

BRATISLAVA - Vo Veľkom Mederi v okrese Dunajská Streda našli v byte mŕtvu trojčlennú rodinu. Podľa televízie Markíza by mohlo ísť o hromadnú samovraždu.

slovakia

left justify in out

Mŕtve telá matky (†59), otca (†60) a ich syna Juraja  (†33) našli v byte na Komárnickej ulici vo Veľkom Mederi včera. Hasiči pomáhali polícii dostať sa do bytu, kde následne objavili tri telá. 

 

Telo 60-ročného muža, jeho 56-ročnej manželky a 33-ročného syna objavili v pondelok po tom, čo na policajné oddelenie prišla priateľka mladého muža s tým, že sa nevie nikomu z rodiny dovolať. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, policajti privolali hasičov, ktorí sa za ich asistencie dostali cez okno do bytu na druhom poschodí. 

 

Príčina smrti zatiaľ nie je známa. Podľa Tv Markíza našli otca Michala obeseného na spálňových dverách. Syn Juraj ležal nehybne v detskej izbe a matku Katarínu v ďalšej izbe a na nej bol aj mŕtvy pes.

 

Podľa susedov boli nekonfliktný a pravidelne chodievali do kostola. V sobotu spravili párty, ktorú nikdy predtým nerobievali. Údajne si aj zaplatili pohreb.

 

List na rozlúčku rodina nezanechala. Všetky tri telá poputovali na pitvu a až z jej záverov bude možné určiť presnú príčinu úmrtia rodiny, dodala Kredatusová. Okolnosti tragédie polícia vyšetruje. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona