Vo Veľkom Ďure údajne dvaja bratia lúpežne prepadli muža v rodinnom dome

NETKY.SK • 21 Február 2017, 13:47 • 2 min
Vo Veľkom Ďure údajne dvaja bratia lúpežne prepadli muža v rodinnom dome

LEVICE - Vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Leviciach obvinila v pondelok (20.2.) zo zločinu lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody dvoch bratov z obce Veľký Ďur, ktorí mali lúpežne prepadnúť 61-ročného muža.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová, 36-ročný Viliam a 29-ročný Jozef mali v noci 17. februára v rodinnom dome vo Veľkom Ďure lúpežne prepadnúť 61-ročného muža. "Na poškodeného mali fyzicky zaútočiť a spôsobiť mu zranenia, z ktorých by sa mal podľa predbežnej lekárskej správy liečiť asi šesť týždňov. Obvinení svojím konaním mali spôsobiť 61-ročnému mužovi škodu 400 eur," povedala Bruchterová s tým, že vyšetrovateľka spracovala podnet na návrh na vzatie oboch obvinených do väzby.

 

Podľa jej ďalších slov v prípade preukázania viny hrozí za tieto skutky v zmysle zákona trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies