Vo veku 89 rokov zomrela matka Simona Cowella

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 13:44 • 2 min
Vo veku 89 rokov zomrela matka Simona Cowella

LONDÝN - Vo veku 89 rokov zomrela matka britského hudobného magnáta Simona Cowella.

slovakia

left justify in out

Julie Cowell skonala v nedeľu 5. júla v dôsledku mŕtvice. Informáciu potvrdil v oficiálnom vyhlásení zástupca rodiny. "Naša milovaná matka Julie dnes navždy odišla. Každý kto sa s ňou stretol, vie, že bola skutočne výnimočná a milá dáma. Zlomilo nám to srdcia a bude nám neskutočne chýbať, no teraz už odpočíva v pokoji," uviedol hovorca a požiadal o rešpektovanie súkromia pozostalých, medzi ktorými sú aj bratia spomínaného 55-ročného Cowella Nicholas, Tony a Michael a nevlastní súrodenci John a June.

 

Známy rodák z Londýna musel pre úmrtie matky zrušiť aj dnešný manchesterský kasting súťaže The X Factor, v ktorej pôsobí ako porotca. Vlastník televíznej spoločnosti Syco TV a hudobného vydavateľstva Syco Music, ktoré stojí napríklad za britsko-írskou formáciou One Direction, si rovnakú úlohu už vyskúšal aj v projektoch Pop Idol, Britain's Got Talent či American Idol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies