Vo veku 80 rokov zomrel bubeník skupiny The Rolling Stones Charlie Watts

NETKY.SK • 25 August 2021, 08:04 • 2 min
Vo veku 80 rokov zomrel bubeník skupiny The Rolling Stones Charlie Watts

LONDÝN - Jeden z najväčších bubeníkov svojej generácie skonal v metropolitnej nemocnici.

slovakia

left justify in out

Vo veku 80 rokov zomrel v utorok Charlie Watts, bubeník britskej rockovej skupiny The Rolling Stones. S odvolaním sa na vyhlásenie jeho agenta Bernarda Dohertyho o tom informovala agentúra AFP.

 

Podľa Dohertyho slov zomrel Watts v utorok v londýnskej nemocnici obklopený svojou rodinou. "Odišiel milovaný manžel, otec a starý otec a jeden z najväčších bubeníkov svojej generácie," cituje z Dohertyho vyhlásenia stanica BBC.

 

Watts sa v roku 2004 liečil z rakoviny hrdla. Členom skupiny The Rolling Stones sa stal v januári 1963. BBC začiatkom augusta informovala, že Watts sa pre zotavovanie z bližšie neurčeného lekárskeho zákroku nezúčastní na nadchádzajúcom turné The Rolling Stones v Spojených štátoch. Na americkej časti septembrového turné No Filter Tour ho mal zastúpiť Steve Jordan (64).

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona