Vo veku 69 rokov zomrela herečka Darlene Cates

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 11:14 • 2 min
Vo veku 69 rokov zomrela herečka Darlene Cates

BRATISLAVA - Americká herečka Darlene Cates zomrela v nedeľu 26. marcavo veku 69 rokov. Správu prostredníctvom sociálnej siete Facebook oznámila jej dcéra Sheri Cates Morgan.

slovakia

left justify in out

"S hlbokým zármutkom oznamujeme, že naša milovaná manželka a matka Darlene Guthrie Cates neočakávane odišla. Stalo sa tak počas pokojného spánku v nedeľu ráno. Utešuje nás myšlienka, že už netrpí a je v rukách nášho Otca. Tým, ktorí nám vyjadrili lásku a poslali modlitby, ďakujeme," napísala Sheri. 

Oscarový herec Leonardo DiCaprio, ktorý si s Cates zahral vo filme Čo žerie Gilberta Grapea (1993), si uctil jej pamiatku v príspevku na Facebooku. "Darlene bola najlepšia filmová mama, s ktorou som mal tú česť pracovať. Jej milá osobnosť a neuveriteľný talent budú žiť v spomienkach tých, ktorí ju poznali a tých, ktorí milovali jej prácu. Moje myšlienky a modlitby sú počas tohto náročného obdobia s jej rodinou," vyjadril sa herec. 

Darlene Guthrie Cates je známa najmä ako obézna matka zo spomínanej snímky Čo žerie Gilberta Grapea, kde si jej synov zahrali DiCaprio a Johnny Depp. Okrem toho sa predstavila napríklad v roku 1994 v seriáli Picket Fences (1992 - 1996), neskôr tiež v televíznom filme Wolf Girl (2001) a nedávno dokončila komédiu Billboard, ktorá je momentálne v postprodukcii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies