Vo veku 67 rokov zomrela speváčka Lynn Anderson

NETKY.SK • 1 August 2015, 10:53 • 2 min
Vo veku 67 rokov zomrela speváčka Lynn Anderson

BRATISLAVA - Vo veku 67 rokov zomrela americká speváčka Lynn Anderson.

slovakia

left justify in out

Hudobníčka sa pritom v spomínanom zariadení liečila zo zápalu pľúc.  Interpretka, známa napríklad vďaka hitu (I Never Promised You A) Rose Garden, naposledy vydýchla vo štvrtok 30. júla vo Vanderbilt University Medical Center v Nashville v dôsledku infarktu. 

 

Lynn Rene Anderson sa narodila 26. septembra 1947 v meste Grand Forks. Hudobnú kariéru odštartovala v druhej polovici 60. rokov minulého storočia. Vystupovala napríklad v programe The Lawrence Welk Show. V marci 1967 uviedla na trh debutový album Ride, Ride, Ride, pričom poslednú nahrávku Bridges vydala minulý mesiac. Medzi jej známe skladby patria aj piesne ako You're My Man, Fool Me, Top of the World či Wrap Your Love All Around Your Man. Na konte má napríklad Grammy Award, American Music Award či People's Choice Award.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies