Vo veku 65 rokov zomrela herečka Marilyn Burns

NETKY.SK • 6 August 2014, 09:51 • 2 min
Vo veku 65 rokov zomrela herečka Marilyn Burns

USA - Bezvládne telo predstaviteľky Sally Hardesty z hororu Texaský masaker motorovou pílou (1974) našiel v utorok 5. augusta člen jej rodiny.

slovakia

left justify in out

Vo veku 65 rokov zomrela americká herečka Marilyn Burns, známa z hororu Texaský masaker motorovou pílou. Portál TMZ o tom informoval jej hovorca.

 

Herečkino bezvládne telo našiel v utorok 5. augusta u nej doma nemenovaný člen rodiny. Príčinu úmrtia zatiaľ vyšetrovatelia neurčili, nariadili však vykonať pitvu.

 

Marilyn Burns sa narodila 7. mája 1949 v meste Erie v Pensylvánii. Preslávila ju úloha Sally Hardesty v spomínanom filme Texaský masaker motorovou pílou. Objavila sa aj v jeho dvoch remakeoch Masaker v Texase (1994) a Texaský masaker motorovou pílou 3D (2013). Okrem toho sa predstavila napríklad v televíznej dráme Helter Skelter (1976). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies