Vo veku 55 rokov zomrel bubeník kapely Twisted Sister

NETKY.SK • 21 Marec 2015, 10:54 • 2 min
Vo veku 55 rokov zomrel bubeník kapely Twisted Sister

LOS ANGELES - Vo veku 55 rokov zomrel bubeník americkej kapely Twisted Sister A.J. Pero.

slovakia

left justify in out

Hudobníka, ktorý bol na turné s formáciou Adrenaline Mob, našli v piatok 20. marca v bezvedomí v autobuse v meste Poughkeepsie v štáte New York. Ostatní členovia zoskupenia následne zavolali záchranku, no po prevoze do nemocnice muzikanta vyhlásili za mŕtveho. Smutné správy potvrdil pre agentúru Associated Press gitarista Twisted Sister Jay Jay French, ktorý zosnulého kolegu nazval motorom kapely. "Stratili sme kamaráta a legendu," dodal.


Twisted Sister potvrdili účasť na podujatí Topfest, ktoré sa bude konať od 26. do 28. júna na letisku v Piešťanoch. Či úmrtie bubeníka ovplyvní vystúpenie, však zatiaľ nie je známe. "V tejto chvíli nerozmýšľame nad tým, čo bude - cítime veľký smútok, ak odíde takáto legenda - až oficiálne vyjadrenie manažmentu skupiny o pár dní ukáže, aký bude ďalší osud turné, v ktorom mali zavítať aj k nám," povedal Dušan Drobný z organizačného tímu festivalu.


Anthony Jude Pero, známy ako A.J. Pero, sa narodil 14. októbra 1959 v New Yorku. Ku kapele Twisted Sister, ktorá sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1972, sa pridal v roku 1982. S formáciou vydal albumy Under the Blade (1982), You Can't Stop Rock 'n' Roll (1983), Stay Hungry (1984), Come Out and Play (1985), Still Hungry (2004) či A Twisted Christmas (2006). Jeho talent je možné počuť aj v hitoch ako We're Not Gonna Take It a I Wanna Rock. Od roku 2013 hrával aj so spomínanou kapelou Adrenaline Mob, s ktorou ponúkol napríklad album Men of Honor (2014).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies