Vo veku 49 rokov zomrel dizajnér a moderátor Chris Hyndman

NETKY.SK • 5 August 2015, 10:19 • 2 min
Vo veku 49 rokov zomrel dizajnér a moderátor Chris Hyndman

BRATISLAVA - Vo veku 49 rokov zomrel kanadský interiérový dizajnér a moderátor Chris Hyndman, známy napríklad z lifestyleovej šou Steven and Chris (2008), ktorú uvádzal spolu s manželom Stevenom Sabadosom.

slovakia

left justify in out

O jeho úmrtí informovala zástupcov The Canadian Broadcast Corporation polícia, ktorá uviedla, že moderátorovo bezvládne telo objavili v pondelok v jednej z torontských uličiek. Tá sa nachádza neďaleko domu, kde Hyndman žil spolu so spomínaným partnerom a kolegom. Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa.


Christopher „Chris“ Hyndman sa narodil 3. marca 1966 v Ottawe. So Sabadosom tvoril pár dlhé roky, svoj vzťah však zverejnili až v roku 2007 a o rok neskôr sa vzali. V roku 2007 uviedli na trh vlastnú kolekciu nábytku, dekoratívnych predmetov a kobercov. Uvádzali tiež prvé tri sezóny programu Designer Guys (2001 - 2008). Podieľali sa aj na mnohých ďalších reláciách o dizajne. Vydali tiež knihu s názvom Designer Guys: Finding Your Personal Style (2003).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies