Vo veku 28 rokov zomrel hudobník Rob Skipper

NETKY.SK • 4 Október 2014, 12:19 • 2 min
Vo veku 28 rokov zomrel hudobník Rob Skipper

BRATISLAVA - Vo veku 28 rokov zomrel bývalý gitarista už nefungujúcej britskej kapely The Holloways Rob Skipper.

slovakia

left justify in out

Smutnú správu potvrdil pre britský týždenník The New Musical Express (NME) bývalý agent formácie Matt Bates. "Dnes som sa dopočul o hroznej správe a je mi to veľmi ľúto. Rob bol vždy skutočný džentlmen," uviedol Bates prostredníctvom služby Instagram. Ďalšie informácie o úmrtí zatiaľ nezverejnili.

Rob Skipper pomáhal zakladať kapelu The Holloways v roku 2004. Prvý album So This is Great Britain? vydali v októbri 2006. Nahrávka obsahuje aj single Two Left Feet, Generator a Dancefloor, ktoré dobyli UK Indie Chart. Druhý počin No Smoke, No Mirrors, z ktorého pochádza aj singel Jukebox Sunshine, sa dostal do predaja v októbri 2009. Kapela, ktorá počas fungovania koncertovala s interpretmi ako Babyshambles, The Pogues či The Kooks, ohlásila koniec činnosti v roku 2011. Spomínaný Rob Skipper pôsobil taktiež vo formáciách Rob Skipper & The Musical Differences a Hares. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies