Vo veku 27 rokov zomrel adoptívny syn herečky Mie Farrow

NETKY.SK • 22 September 2016, 10:04 • 2 min
Vo veku 27 rokov zomrel adoptívny syn herečky Mie Farrow

BRATISLAVA - Adoptívny syn americkej herečky Mie Farrow, Thaddeus, zomrel v stredu v americkom štáte Connecticut vo veku 27 rokov.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín People. Farrowa našli vážne zraneného v jeho vozidle, uviedla polícia. Následne ho previezli do nemocnice Danbury, kde ho však lekári o 14:30 vyhlásili za mŕtveho. Zatiaľ nie je jasné, či išlo o trestný čin, polícia prípad vyšetruje.


Mia Farrow si chlapca adoptovala v roku 1994 ako 12-ročného, dva roky po rozvode s americkým hercom a filmárom Woodym Allenom. Thaddeus pochádzal z mesta Kalkata v Indii a následkom detskej obrny bol na invalidnom vozíku. Magazín Vanity Fair v roku 2013 uviedol, že sa chcel stať policajným dôstojníkom. "Bolo strašidelné, keď ma priviedli do sveta ľudí s inou farbou pleti, ktorých jazyku som nerozumel. Skutočnosť, že ma každý miloval, bola niečo nové, zo začiatku ohromujúce," vyhlásil k adopcii filmovou hviezdou. Sedemdesiatjedenročná herečka sa zatiaľ k smrti syna nevyjadrila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies