Vo väzbe zomrel člen drogového gangu, v ktorom mala figurovať aj Queen Plačková

NETKY.SK • 14 Október 2021, 15:7 • 2 min
Vo väzbe zomrel člen drogového gangu, v ktorom mala figurovať aj Queen Plačková

BRATISLAVA - Obvinenému malo podľa predbežných informácií zlyhať srdce.

slovakia

left justify in out

Vo väzbe zomrel Pavol Duchoň, ktorý je obvinený z drogovej trestnej činnosti podobne ako slovenská influencerka Zuzana Plačková a jej manžel. Ako informovala televízia Markíza, obžalovanému malo v cele zlyhať srdce. Jeho nečakané úmrtie potvrdila aj generálna prokuratúra. 

 

„Okolnosti úmrtia obvineného P. D. bližšie komentovať nebudeme, nakoľko sú predmetom vyšetrovania, v ktorom vykonáva dozor Okresná prokuratúra Trenčín," uviedol hovorca GP Dalibor Skladan.

 

„Môžeme potvrdiť, že obvinený P. D. počas výkonu väzby zomrel. Okolnosti úmrtia však bližšie komentovať nebudeme, nakoľko sú predmetom vyšetrovania, v ktorom vykonáva dozor Okresná prokuratúra Trenčín,“ doplnil.

 

Súvisiaci článok: V kauze Plačková sa sudca nezhoduje s prokurátorom! V čom je háčik?

 

Duchoň mal podľa zistení vyšetrovateľov zastávať funkciu skladníka. Pri policajnej razii spred pár týždňov uňho muži zákona našli 9 kilogramov pervitínu a 70-tisíc eur

 

Obvinených je celkovo 14 osôb z rôznych častí Slovenska. Čelia obvineniam z obchodovania s drogami a zo založenia, zosnovania a z podporovania zločineckej skupiny. Piati z nich sú stíhaní väzobne, zvyšok, vrátane manželov Strauszovcov, vyšetrujú na slobode.

 

Mohlo by vás zaujímať: Prokurátor už nežiada väzbu pre QUEEN Plačkovú a jej manžela Reného



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona