Vo Váhu našli mŕtvolu

NETKY.SK • 20 Máj 2017, 15:49 • 2 min
Vo Váhu našli mŕtvolu

VLČANY - V rieke Váh pri vodnom diele Selice v katastri obce Vlčany v okrese Šaľa bola v piatok (19.5.) v čase o 20.30 h nájdená mŕtvola doposiaľ nezistenej totožnosti a v značnom štádiu rozkladu.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

 

Podľa jej ďalších slov išlo o osobu mužského pohlavia, ktorá bola 160 až 170 centimetrov vysoká, vo veku 40 až 45 rokov, mala chudú postavu, hnedé vlasy s plešinou, oválnu tvár s fúzmi a bradou, bez zvláštnych znamení. "Oblečené mal krátke modré bermudy a modré tričko s dlhým rukávom. Na miesto nálezu sa dostavil ohliadajúci lekár, ktorý sa nevedel určiť presnú príčinu smrti ani k čas úmrtia osoby. Nariadil preto vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu pre presné určenie príčiny smrti," povedala Čuháková.

 

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Vlčany začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia podľa Trestného zákona. "Telo nebohého previezla pohrebná služba do Fakultnej nemocnice Nitra, kde bude vykonaná pitva," ukončila hovorkyňa.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona