Vo Švédsku po náleze podozrivého prášku evakuovali letisko

NETKY.SK • 10 Január 2016, 14:08 • 2 min
Vo Švédsku po náleze podozrivého prášku evakuovali letisko

ŠTOKHOLM - Letisko neďaleko švédskeho Štokholmu dnes evakuovali po tom, ako sa pri prehliadke batožiny jednej z cestujúcich našiel podozrivý prášok.

slovakia

left justify in out

Majiteľkou batožiny je staršia žena, ktorá tvrdila, že nevie, o aký prášok ide a ako sa dostal do jej vecí. Žena pri vyšetrovaní plne spolupracovala s políciou.

 

Manažér letiska Skavsta, Joakim Lindholm, informoval, že pozastavené boli všetky odlety lietadiel z tohto letiska, ktoré využívajú najmä nízkonákladové letecké spoločnosti.

 

Na letisko povolali policajných pyrotechnikov, aby analyzovali a prípadne aj zneškodnili podozrivý prášok. Jeho nález pre denník Svenska Dagbladet potvrdila aj policajná hovorkyňa Anette Wilhelmssonová. Podľa denníka Göteborgs-Posten odvolávajúceho sa na políciu by mohlo ísť o výbušný alebo horľavý prach.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies