Vo Švédsku dostanú rozhodcovia mikrofóny

NETKY.SK • 24 September 2013, 13:28 • 2 min
Vo Švédsku dostanú rozhodcovia mikrofóny

ŠTOKHOLM - Rozhodcovia vo švédskej hokejovej lige budú fanúšikom vysvetľovať svoje verdikty. Vedenie súťaže chce vybaviť arbitrov duelov špeciálnymi mikrofónmi, ktorými odkomunikujú svoj verdikt pred celým štadiónom. Novinku majú otestovať ešte v tejto sezóne. Bližšie detaily sa ešte pripravujú.

slovakia

left justify in out

Vo Švédsku pokračujú predstavitelia ligy v snahe priblížiť dianie na ľade ešte vo väčšej miere návštevníkom zápasov a prilákať do hľadísk ďalších divákov.

"Zatiaľ nie je jasné, ako bude práca s mikrofónom vyzerať a kedy ju zrealizujeme. Novinku si odskúšame počas istého obdobia a potom to vyhodnotíme. Snáď sa medzi verejnosťou aj vďaka tomu zvýši povedomie o krokoch rozhodcov. Chceme poskytnúť divákom lepšie služby a viac informácií," povedal supervízor švédskych rozhodcov Peter Andersson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies