Vo Švajčiarsku zatkli páchateľa útoku motorovou pílou: Polícia po ňom pátrala viac ako 24 hodín

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 06:56 • 2 min
Vo Švajčiarsku zatkli páchateľa útoku motorovou pílou: Polícia po ňom pátrala viac ako 24 hodín

BRATISLAVA - Švajčiarska polícia v utorok zatkla muža podozrivého z útoku v meste Schaffhausen.

slovakia

left justify in out

Ako informovali úrady, 50-ročného Franza Wrousisa zadržali neďaleko Zürichu, v meste Thalwil vzdialenom od miesta činu asi 60 kilometrov. Po páchateľovi, ktorý údajne žil v okolitých lesoch, orgány pátrali viac ako 24 hodín. Hľadali ho vrtuľník, psy a vyše 100 švajčiarskych aj nemeckých policajtov, keďže existovalo podozrenie, že muž utiekol do Nemecka. Ďalšie detaily o zatknutí polícia zverejní počas tlačovej konferencie.

 



K útoku v Schaffhausene došlo v pondelok krátko po 10:30, keď páchateľ napadol motorovou pílou dvoch zamestnancov zdravotnej poisťovne. Jedného z nich s ťažkým poranením operovali. Ďalší dvaja ľudia pri incidente utrpeli šok a jedna osoba sa trochu zranila pri policajnom zásahu. Wrousis, ktorého v minulosti už súdili za prečiny so zbraňami, bol klientom firmy.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies