Vo Švajčiarsku zastrelili za bieleho dňa Slováka, priamo pred očami jeho priateľky

NETKY.SK • 10 September 2015, 18:05 • 2 min
Vo Švajčiarsku zastrelili za bieleho dňa Slováka, priamo pred očami jeho priateľky

GANTERSCHWIL – Včera popoludní vyhasol vo švajčiarskom meste Ganterschwill život tridsaťšesťročného Slováka s iniciálami A.V. Podľa švajčiarskych médií sa spolu so ženou M. W. prechádzali po ceste, keď na neho začali dvaja muži strieľať.

slovakia

left justify in out

Vražda vyvolala v inak pokojnej dedine veľké obavy o bezpečnosť. Došlo k nej popoludní, keď Slovák kráčal so svojou priateľkou po štrkovej ceste. Znenazdajky naňho vystrelili dvaja muži, ktorí potom ušli na červenom Audi A1. Žena, ktorá bola v čase streľby s našim občanom neutrpela žiadne zranenia, avšak utrpela šok a je v opatere psychológov. 

 

Polícia podozrivých po niekoľkých hodinách zadržala a podľa švajčiarskych médií ide o 29-ročného Macedónca a 50-ročného Švajčiara. Polícia mesta St. Gallen zadržala mužov v inom aute a podľa nich boli títo muži na mieste činu.

 

Slovák býval s partnerkou neďaleko miesta činu. Obaja mali vlastnú firmu, ktorá pôsobila v oblasti gastronomických a erotických prevádzok. Firma však skrachovala a zavraždenému sa za dva roky nakopili dlžoby za vyše 60.000 švajčiarskych frankov (vyše 55.000 eur).

 

Podľa miestnych obyvateľov dvojica žila utiahnuto. Slovák navyše už predtým prišiel do konfliktu so zákonom.
Motív činu zatiaľ nie je známy, medzi obyvateľmi sa však podľa 20min.ch šušká, že Slováka zavraždil bývalý priateľ jeho partnerky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies