Vo Švajčiarsku sa chystá veľkolepá svadba Tiny Turner (73)!

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 17:02 • 2 min
Vo Švajčiarsku sa chystá veľkolepá svadba Tiny Turner (73)!

BERN - Nestarnúca diva svetovej populárnej hudby Tina Turnerová (73) chystá v nedeľu v Küsnachte pri Zürišskom jazere veľkolepú svadbu so svojím dlhoročným životným partnerom Erwinom Bachom (57).

slovakia

left justify in out

Obaja sa už s predstihom obrátili na miestnych spoluobčanov s prosbou o porozumenie pre hlasitý priebeh akcie a ospravedlnili sa im za prípadné rušivé aspekty sobáša. Pár tvorí nerozlučnú dvojicu už 27 rokov, viac ako 15 z nich prežil práve pri Zürišskom jazere.

Detaily obradu si dvojica veľmi chráni, ale na verejnosť preniklo, že by v ňom nemali chýbať ani budhistické prvky. Partnerka sa totiž o budhizmus zaujíma už dlhší čas. Dejiskom očakávanej udalosti bude park o rozlohe viac ako 5500 metrov štvorcových nehnuteľnosti zámockého charakteru, ktorý patrí dvojici a v ktorom by mala byť k dispozícii aj koncertná scéna. Zatiaľ však nie je jasné, či v nej prítomným zaspieva aj novomanželka, informovali švajčiarske médiá.

Všetci svadobčania by do dejiska mali na želanie Tiny Turnerovej prísť odetí v bielom. Zoznam prominentných hostí nie je predbežne k dispozícii, nepotvrdené správy však hovoria o tom, že by medzi nimi mohli byť napríklad speváci Eros Ramazzotti a David Bowie alebo slávna americká moderátorka talkšou Oprah Winfreyová.

Tina Turnerová, občianskym menom Anna Mae Bullock, je od apríla švajčiarskou občiankou. Krajinu Helvétov podľa vlastných slov obdivuje kvôli kráse tamojšej prírody, pohostinnosti a žičlivosti miestnych obyvateľov, ako aj rešpektovaniu súkromia. Ako Švajčiarka sa speváčka nevyhnutne nemusela vzdať amerického občianstva.

Speváčka dlho nereagovala na partnerovu prosbu o jej ruku a tak správa o tom, že mu povedala Áno prišla na jar tohto roka trochu nečakane. Na jej skeptickom postoji k manželstvu sa zrejme podpísali neblahé skúsenosti zo vzťahu s medzičasom zosnulým  bývalým manželom Ikeom Turnerom, s ktorým kedysi začínala na hudobnej scéne. Drogovo závislý hudobník sa totiž partnerke neraz postaral o peklo v živote a nezriedka jej ubližoval nielen verbálne, ale aj fyzicky. Tina sa napokon v roku 1976 odhodlala podať žiadosť o rozvod a v záujme urýchlenia rozchodu rezignovala dokonca na výživné a na svoju časť práv, týkajúcich sa spoločných nahrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies