Vo Švajčiarsku našli štyroch mŕtvych, dospelých i deti

NETKY.SK • 15 August 2015, 11:57 • 2 min
Vo Švajčiarsku našli štyroch mŕtvych, dospelých i deti

NEUCHATEL - Švajčiarska polícia našla dnes v okolí Neuchatelu mŕtve telá dvoch dospelých a dvoch detí. Stalo sa tak v oblasti skalného útesu Creux du Van v pohorí Jura neďaleko švajčiarsko-francúzskej štátnej hranice.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol denník Blick vo svojom internetovom vydaní, ako aj tlačová agentúra DPA. Polícia predpokladá, že nález mŕtvych tiel je dôsledkom rodinnej drámy.


Kým telo muža a detí ležali neďaleko seba, telo ženy našli policajti vo vzdialenosti rádovo stoviek metrov.


Francúzske regionálne noviny L'Est Républicain priniesli na základe vlastného pátrania informáciu, že mŕtvymi sú otec a jeho deti z francúzskeho prihraničného mesta Pontarlier. Mŕtva žena by podľa rovnakého zdroja mala byť mužovou manželkou, avšak nie matkou spomínaných detí.


Švajčiarsky Blick však informoval, že v prípade ženy nešlo o mužovu manželku, ani matku detí. Ani švajčiarska polícia neuviedla žiadne podrobnosti o matke detí.


Vyšetrovanie prípadných súvislostí je v plnom prúde.


Skalný útes Creux du Van využili v minulosti na dobrovoľný odchod zo života viacerí samovrahovia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies