Vo štvrtok sa začnú tekvicové dni v Bratislave

NETKY.SK • 16 Október 2012, 07:44 • 2 min
Vo štvrtok sa začnú tekvicové dni v Bratislave

Vo štvrtok sa začnú tekvicové dni v Bratislave - Zaujímavosti Zaujímavosťou októbrového kulinárskeho programu je súťaž pre najmenších Bratislavčanov vo vyrezávaní tekvíc, ktorá sa začne v sobotu popoludní. Kulinárska sezóna na Primaciálnom námestí v Brati

slovakia

left justify in out

img

Zaujímavosťou októbrového kulinárskeho programu je súťaž pre najmenších Bratislavčanov vo vyrezávaní tekvíc, ktorá sa začne v sobotu popoludní.

Kulinárska sezóna na Primaciálnom námestí v Bratislave bude pokračovať vo štvrtok (18.10.), keď sa v hlavnom meste začnú Tekvicové dni. Prezentácia rôznych chutí a vôní jesenných jedál potrvá tri dni, teda do soboty (20.10.).

"Primaciálne námestie sa na tri dni zmení na priestor, kde si budú môcť Bratislavčania i návštevníci mesta vychutnávať špeciality jesennej kuchyne, budú sa môcť priučiť kulinárskym tajomstvám profesionálnych kuchárov. Oficiálne otvorenie Tekvicových dní v slovenskej metropole bude vo štvrtok o 11.00 h za účasti Michala Rabinu, svetovo uznávaného rakúskeho šéfkuchára," informoval hovorca primátora Bratislavy Ľubomír Andrassy.

Príprava jedál bude prebiehať každý deň od 10.00 do 22.00 h. Zaujímavosťou októbrového kulinárskeho programu je súťaž pre najmenších Bratislavčanov vo vyrezávaní tekvíc, ktorá sa začne v sobotu popoludní.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies