Vo štvrtok sa začnú kastingy súťaže Miss Slovensko 2015

NETKY.SK • 21 Január 2015, 14:00 • 2 min
Vo štvrtok sa začnú kastingy súťaže Miss Slovensko 2015

BRATISLAVA - Kastingy 20. ročníka súťaže Miss Slovensko sa začnú vo štvrtok 22. januára v Košiciach. Ďalšie výberové kolá sa budú konať 23. januára v Banskej Bystrici, 24. januára v Žiline a 25. januára v Bratislave, vždy od 14:00 do 17:00.

slovakia

left justify in out

Porote bude predsedať riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. "Pred dvoma rokmi som pred kastingovou porotou stála ja sama, takže presne viem, aké môžu mať dievčatá pocity. Ubezpečujem ich ale, že celá porota sú veľmi priateľskí ľudia a všetkým sa budeme snažiť pomôcť prekonať počiatočnú trému," uviedla. 


Dievčatá budú vyberať aj Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová, riaditeľ Oklamčák Production Jozef Oklamčák, dvorný choreograf súťaže Peter Varady, módny návrhár a stylista Michael Kováčik a tohtoročný oficiálny fotograf súťaže Tomáš Thurzo. V Košiciach sa k porote pridá aj Miss Sympatia 2014 Lucia Semanková, v Žiline Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková a v Bratislave Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová. 

 

Záujemkyne o postup do neverejného semifinále, ktoré sa uskutoční 1. februára v Bratislave, musia spĺňať nasledovné podmienky. V čase aprílového finále musia mať vek 18 až 23 rokov, byť slobodné, bezdetné, slovenskej štátnej príslušnosti a bez plastických operačných zákrokov a výrazného tetovania. V povinnej výbave uchádzačiek o postup by nemali chýbať plavky, lodičky a fotografie. Počas kastingových kôl budú mať dievčatá možnosť upraviť sa alebo konzultovať líčenie s profesionálnymi vizážistkami. 

 

Počas nasledujúcich mesiacov potom prejdú prípravou na galavečer Miss Slovensko 2015, ktorý bude zároveň aj oslavou 20. výročia súťaže. Víťazka získa postup na Miss World 2015, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, automobil a viacero ďalších zaujímavých cien. 

 

Neoddeliteľnou súčasťou projektu je aj charitatívny podtext. Výťažok z hlasovania o Miss Sympatia 2014 vo výške 12 238 eur darovala organizácia Miss Slovensko Detskému kardiocentru na bratislavských Kramároch. 

Termíny kastingov súťaže Miss Slovensko 2015: 
22. januára - Košice, Hotel Centrum 
23. januára - Banská Bystrica, Kongres hotel Dixon 
24. januára - Žilina, Boutique hotel Dubná Skala 
25. januára - Bratislava, DoubleTree by Hilton 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona