Vo štvrtok sa začne festival Rock pod Kameňom

NETKY.SK • 3 August 2016, 08:47 • 2 min
Vo štvrtok sa začne festival Rock pod Kameňom

BRATISLAVA - Vo štvrtok sa v rekreačnej oblasti Sninské rybníky začne festival Rock pod Kameňom, ktorý potrvá do 6. augusta. Brány 14. ročníka podujatia sa otvoria krátko po 14:00.

slovakia

left justify in out

V prvý deň zahrajú Gloom, S.P.L.N., Dereš, Wanastowi Vjecy, Within Temptation, Dymytry a Kabát. "My už máme festivalový set. Niekoľko festivalov sme už tento rok hrali a je to to isté, je to nemenné, hráme hodinu. Môžete sa pozrieť na naše stránky, na nejaké diskusie. Tam ľudia píšu, ako sa im páčilo, ako to vlastne vyzeralo, niekto tam dokonca opísal celý set tak, ako to máme my napísané na svojom playliste. Je to asi 23 pesničiek, prierez všetkými albumami," uviedol líder kapely Kabát Josef Vojtek.


V piatok sa predstavia Roksound, Narttu, Wishmasters, Symfobia, Limetal, Bijouterrier, Peter Nagy, Aleš Brichta, Dirkschneider a Konflikt. V záverečný deň festivalu vystúpia Dogma Inc., Meredith, NoControl, Mahagon, Ravenclaw, Phantom 2, Rage, Primal Fear, Doro a Karpina.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona