Vo štvrtok sa v Inchebe začnú tri veľtrhy

NETKY.SK • 30 September 2014, 17:04 • 2 min
Vo štvrtok sa v Inchebe začnú tri veľtrhy

BRATISLAVA - Od štvrtka 2. októbra do soboty 4. októbra sa v priestoroch bratislavského výstaviska Incheba budú konať tri veľtrhy - Interbeauty, Esoterika a Biostyl.

slovakia

left justify in out

Prezentovať sa na nich bude 207 vystavovateľov, ktorí návštevníkom a návštevníčkam predstavia množstvo produktov na starostlivosť o pleť, telo, vlasy a nechty, ale aj kozmetické novinky a trendy v líčení a v úprave vlasov na nadchádzajúcu sezónu.

 

Na výstavisku sa počas spomínaných dní uskutočnia aj viaceré kadernícke a vizážistické exhibície. Vizážistka Sandra Baumgartner predvedie líčenie v štýle juhoamerickej telenovely. Jesenné a zimné trendy v líčení predstavia Eliška Pichoňská a Kája Pavlíček a maturantky sa budú môcť inšpirovať ukážkami líčenia a účesov na stužkovú. 

 

Súčasťou veľtrhu budú opäť aj rôzne súťaže. Vo štvrtok si sily zmerajú nechtové dizajnérky a dizajnéri na Majstrovstvách Slovenskej republiky a Medzinárodných majstrovstvách v nail arte a manikúre prírodných nechtov. Piatok bude patriť celoslovenskej súťaži Interbeauty trophy. Víťaz Majstrovstiev Slovenskej republiky v mejkape, postúpi na Medzinárodné majstrovstvá do Düsseldorfu. 

 

Interbeauty popri tradičných kozmetických produktoch ponúkne aj množstvo noviniek. Portfólio vystavovateľov zahŕňa napríklad pleťové séra s obsahom vzácnych kameňov, akými sú smaragd, zafír či ruženín, BB krém na nechty či masážne sviečky s aromatickými olejmi. Na veľtrhu predstavia aj prístroje na bezbolestné trvalé odstraňovanie neželaného ochlpenia či ošetrenie pleti. 

 

Prítomní si budú môcť na vlastnej koži vyskúšať aj rôzne produkty a ošetrenia. Odborníci si vezmú do svojej starostlivosti jednu z dám, ktorá sa v uvedenom termíne prihlásila do Zmenárne naživo. Nový účes a mejkap dostane v prvý deň veľtrhu aj spisovateľka Andrea Coddington, ktorej autogramiáda sa na výstavisku uskutoční v piatok o 13:00. 

 

Intebeauty budú sprevádzať aj spomínané veľtrhy Esoterika a Biostyl, ktoré sa zameriavajú na svet tajomna a zdravého životného štýlu. Záujemcom a záujemkyniam na nich predstavia množstvo produktov v biokvalite. Prítomní budú aj odborníci na psychológiu, medicínu a duchovný rozvoj, ale aj mágiu a čarodejníctvo. Návštevníci a návštevníčky sa tak budú môcť dozvedieť, aké negatívne účinky na zdravie môže mať chémia v kozmetike, ako sa očistiť od negatívnych vzorcov správania či ako prežiť krízu. Oboznámiť sa budú môcť aj s Bachovými kvetovými esenciami či starou húnskou metódou nápravy chrbtice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies