Vo štvrtok autogramiáda slovenských reprezentantov v Trnave

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 16:11 • 2 min
Vo štvrtok autogramiáda slovenských reprezentantov v Trnave

BRATISLAVA - Slovenskí futbaloví reprezentanti, ktorí v pondelok 6. júna odcestujú na majstrovstvá Európy do Francúzska, sa ešte stihnú doma rozlúčiť s fanúšikmi.

slovakia

left justify in out

Zápasovou generálkou pre A-tím SR je v sobotu 4. júna od 20.45 h v trnavskej City Arene duel s ďalším účastníkom ME Severným Írskom. Už dva dni pred týmto medzištátnym prípravným stretnutím je však možné zblízka vidieť všetkých 23 hráčov, ktorých tréner Ján Kozák nominoval na kontinentálny šampionát (10. júna - 10. júla).

 

"Vo štvrtok 2. júna o 20.00 h sa uskutoční v trnavskom nákupnom centre City Arena veľká autogramiáda. Okrem podpisu účastníka šampionátu môžu fanúšikovia uspieť vo vedomostnej súťaži, za čo je odmena v podobe pozornosti od reprezentácie alebo SFZ. Pripravená je ďalšia prezentácia nového futbalového brendu, spojená s pomenovaním mužstva #slovenskisokoli, v špecializovanom stánku bude možné kúpiť si dres, tričko, šál či ďalšie väčšie alebo menšie suveníry, súvisiace so slovenským futbalom," informuje oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona