Vo štvorhre na Wimbledone triumfovali Rusky a poľsko-brazílsky pár

NETKY.SK • 16 Júl 2017, 08:43 • 2 min
Vo štvorhre na Wimbledone triumfovali Rusky a poľsko-brazílsky pár

WIMBLEDON - Poľsko-brazílsky tenisový pár Lukasz Kubot a Marcelo Melo sa stal víťazom mužskej štvorhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Turnajové štvorky zdolali po takmer piatich hodinách rakúsko-chorvátsku dvojicu Oliver Marach, Mate Pavič v piatich setoch 5:7, 7:5, 7:6 (2), 3:6 a 13:11.

slovakia

left justify in out

muži - štvorhra - finále:
Lukasz Kubot, Marcelo Melo (4-Poľ./Braz.) - Oliver Marach, Mate Pavič (16-Rak./Chorv.) 5:7, 7:5, 7:6 (2), 3:6, 13:11
 

Makarovová s Vesninovou víťazkami ženskej štvorhry


Ruské tenistky Jekaterina Makarovová a Jelena Vesninová sa stali víťazkami ženskej štvorhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Olympijské šampiónky a turnajové dvojky nestratili v sobotňajšom finále ani jeden gem a zdolali deviaty nasadený taiwansko-rumunský pár Hao-Ching Chan, Monica Niculescuová 6:0, 6:0. O zisku titulu rozhodli pod zatiahnutou strechou za púhych 54 minút.

Makarovová s Vesninovou vybojovali tretí grandslamový titul, v roku 2013 ovládli Roland Garros a o rok neskôr US Open. Dvoch "kanárov" videli diváci vo finále ženskej štvorhry vo Wimbledone po dlhých 64 rokoch, Shirley Fryová s Doris Hartovou zdolali v roku 1953 Maureen Connollyovú s Juliou Sampsonovou rovnako dvakrát 6:0.

ženy - štvorhra - finále:
Jekaterina Makarovová, Jelena Vesninová (2-Rus.) - Hao-Ching Chan, Monica Niculescuová (Taiwan/Rum.-9) 6:0, 6:0




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona