Vo futbalovom tíme SNS hrá predseda Danko spolu Peckom či Kinderom

NETKY.SK • 12 Október 2013, 13:37 • 2 min
Vo futbalovom tíme SNS hrá predseda Danko spolu Peckom či Kinderom

BRATISLAVA - Predseda SNS Andrej Danko s takto zostaveným tímom na futbalových trávnikoch hravo poráža politických súperov.

slovakia

left justify in out

Futbalovo najsilnejšou stranou Slovenska je pravdepodobne Slovenská národná strana (SNS), v ktorej tíme hrajú bývalé hviezdy slovenskej reprezentácie. "K výborným futbalovým výkonom tímu SNS určite pomáhajú bývalí profesionálni futbalisti a členovia reprezentácie, ktorí vstúpili do SNS a niektorí dokonca aj kandidujú na posty poslancov do VÚC: Tibor Jančula, Ladislav Pecko a Vladimír Kinder," potvrdila pre TASR hovorkyňa národniarov Zuzana Kohútková. Predseda SNS Andrej Danko s takto zostaveným tímom na futbalových trávnikoch hravo poráža politických súperov. "Nedávno zvíťazili napríklad na regionálnom turnaji politických strán v Rakovej (okres Čadca)," komentuje úspechy národniarskeho futbalu Kohútková. Dodáva, že dlhoročných kamarátov zo SNS podporil v bránke aj nestraník Ladislav Molnár. "To sa potom inak hrá, keď vám radia profesionáli," priznáva aj Danko.
Kohútková dodáva, že národniari organizujú v regiónoch množstvo futbalových zápasov a predseda SNS nevynechá príležitosť, aby si so spolustraníkmi futbal zahral. "Je to pre mňa aspoň aká-taká možnosť zašportovať si, pretože vzhľadom na množstvo povinností si nejako neviem nájsť čas na pravidelné športovanie," vysvetľuje Danko. Dodáva, že počas týždňa sa venuje Slovenskej národnej strane a svojmu podnikaniu. Väčšinu víkendov trávi zasa na straníckych akciách a práve futbal je ich vítaným spestrením.
"Tak ako víťazíme na futbalovom ihrisku, verím, že zvíťazíme aj na tom politickom ihrisku," povedal Danko na margo preferencií SNS, ktoré v poslednom čase opäť dosiahli úroveň potrebnú na postup do parlamentu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies