Vo Freiburgu zavraždili študentku medicíny, motív bol zrejme sexuálny

NETKY.SK • 18 Október 2016, 18:45 • 2 min
Vo Freiburgu zavraždili študentku medicíny, motív bol zrejme sexuálny

FREIBURG - Devätnásťročná študentka medicíny, ktorej mŕtve telo našli v nedeľu v nemeckom Freiburgu neďaleko miestneho futbalového štadióna, sa stala obeťou násilného trestného činu so zrejme sexuálnym motívom. Informovala o tom dnes regionálna rozhlasová a televízna stanica SWR s odvolaním sa na príslušnú prokuratúru a policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Podľa nich sa našiel v lokalite dámsky bicykel bez majiteľky(a), pričom bicykel obete sa už skôr podarilo nájsť. Obeť, ako ukázala pondelková pitva, sa utopila. Zostáva však otvorené, či jej k tomu ktosi nepomohol.

 

Policajná hovorkyňa súčasne poznamenala, že o tom, čo sa udialo predtým, panujú iba dohady, študentka sa mohla napríklad stať obeťou násilia a následne padnúť do vody. Skúmanie tela obete potvrdilo násilie sexuálneho charakteru.

 

Vyšetrovateľom sa už podarilo rekonštruovať posledné hodiny študentkinho života, z čoho vyplýva, že v nedeľu okolo 2.40 h opustila študentskú party v univerzitnej štvrti vo Freiburgu, a to na bicykli. Jej mŕtve telo objavila bežkyňa severne od miestneho štadióna vo vodách rieky Dreisam v nedeľu v skorých ranných hodinách. To, čo sa stalo medzitým, by mala objasniť špeciálna 40-členná skupina vyšetrovateľov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies