Vo filme Suicide Squad si zahrajú aj Will Smith a Jared Leto

NETKY.SK • 3 December 2014, 16:02 • 2 min
Vo filme Suicide Squad si zahrajú aj Will Smith a Jared Leto

USA - Vo filme Suicide Squad, ktorý by sa mal dostať do kín v auguste 2016, sa predstavia Will Smith, známy napríklad zo sci-fi Som legenda (2007) i frontman hudobnej skupiny Thirty Seconds To Mars Jared Leto. Snímku bude režírovať David Ayer, ktorý zároveň píše aj scenár.

slovakia

left justify in out

Okrem spomínaných hercov sa v nej predstavia aj Tom Hardy, Margot Robbie, Jai Courtney a Cara Delevingne. V utorok o tom informovali zástupcovia spoločnosti Warner Bros.

 

V centre snímky bude tajná agentúra Suicide Squad, ktorá združuje superzločincov. Tí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Štyridsaťšesťročný Smith sa objaví v úlohe Deadshota, ktorý je komiksovým nadšencom známy predovšetkým ako nepriateľ Batmana. O deväť rokov mladší Hardy sa zase predstaví v úlohe vodcu zloduchov Ricka Flaga. Leto, ktorý má na konte Oscara i Zlatý glóbus, stvárni Jokera a 24-ročná Austrálčanka Margot Robbie sa ukáže ako jeho priateľka Harley Quinn. Dvadsaťosemročný Courtney si zahrá Boomeranga a Delevingne, ktorá sa živí aj ako modelka, stvárni čarodejnicu Enchantress. 

 

„Tešíme sa na chvíľu, keď uvidíme pokope túto úžasnú skupinu pod vedením skvelého Davida Ayera. Veríme, že dajú nový zmysel tomu, čo znamená byť zloduchom a aké to je byť hrdinom,“ vyjadril sa Greg Silverman z Warner Bros. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies