Vo filme podľa seriálu Baywatch si zahrá aj Priyanka Chopra

NETKY.SK • 17 Február 2016, 13:59 • 2 min
Vo filme podľa seriálu Baywatch si zahrá aj Priyanka Chopra

LOS ANGELES - Indická herečka, speváčka a Miss World 2000 Priyanka Chopra si zahrá vo filme inšpirovanom seriálom Baywatch (1989 - 2001), známym aj pod názvom Pobrežná hliadka. Prostredníctvom služby Instagram o tom informoval americký herec a wrestler Dwayne Johnson, ktorý sa v pripravovanej snímke predstaví po boku rodáčky zo štátu Bihar.

slovakia

left justify in out

"Je to jedna z najväčších hviezd na svete. Šialene talentovaná, neskutočne príťažlivá a extrémne nebezpečná - perfektná pre Baywatch,“ uviedol Johnson. Tridsaťtriročná Chopra by mala stvárniť zápornú postavu, Victoriu Leeds.

 

 

 

V snímke si zahrajú aj Zac Efron, Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera či Kelly Rohrbach. Posledná menovaná sa predstaví v role C. J. Parker, ktorou sa v minulosti preslávila kanadsko-americká herečka Pamela Anderson.
Spoločnosť Paramount Pictures plánovala nakrútiť film o pobrežnej hliadke dlhé roky. Vzniklo niekoľko verzií scenára, pričom o definitívnu podobu sa majú postarať Justin Malen a Robert Ben Garant. Réžie filmu by sa mal ujať americký filmár Seth Gordon. Nakrúcanie by malo začať budúci mesiac.

 

Priyanka Chopra sa stala celosvetovo známou po zisku titulu Miss World 2000. V súčasnosti patrí k najlepšie plateným a najpopulárnejším herečkám indického filmového priemyslu. Predstavila sa v desiatkach bollywoodskych filmov, ako napríklad Don (2006), Fashion (2008), Kaminey (2009) či Barfi! (2012). Účinkuje aj v americkom televíznom seriáli Quantico (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona