Vo filme Jurassic World si zahrá aj Omar Sy

NETKY.SK • 21 Marec 2014, 18:56 • 2 min
Vo filme Jurassic World si zahrá aj Omar Sy

USA - Herec známy predovšetkým z komédie Nedotknuteľní (2011) sa v štvrtom filme zo série Jurský park predstaví po boku Chrisa Pratta, Idrisa Elbu alebo Bryce Dallas Howard.

slovakia

left justify in out

Francúzsky herec Omar Sy sa predstaví v pripravovanom filme Jurassic World. Tridsaťšesťročný rodák z Trappes to oznámil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, neprezradil však žiadne detaily o svojej úlohe.

 

V štvrtom filme zo série Jurský park sa v hlavnej úlohe predstaví Chris Pratt. Okrem neho účinkovanie v novinke prijali aj Idris Elba, Irrfan Khan, Bryce Dallas Howard, Vincent D'Onofrio, Jake Johnson, Nick Robinson, či Ty Simpkins. Snímka, ktorej réžiu má na starosti Colin Trevorrow, by sa mala dostať do amerických kín 12. júna 2015. 

 

Omar Sy sa narodil vo Francúzsku, jeho otec však pochádza zo Senegalu a matka z Mauritánie. Je známy z komediálneho dua Omar et Fred, ktoré spolu s ním tvorí Fred Testot. Na celom svete sa preslávil vďaka komédii Nedotknuteľní (2011), za výkon v ktorej dostal ako prvý herec tmavej pleti francúzsku cenu Cézar. Okrem toho si zahral tiež vo filmoch ako Nepoužiteľní (2012) a Pena dní (2013). Tento rok ho diváci budú môcť vidieť v snímke X-Men: Budúca minulosť režiséra Bryana Singera, ktorá bude mať na Slovensku premiéru 22. mája. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies