Vo filme Downsizing si nakoniec zahrá Kristen Wiig

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 14:55 • 2 min
Vo filme Downsizing si nakoniec zahrá Kristen Wiig

NEW YORK - V pripravovanom filme Downsizing režiséra Alexandra Payna sa namiesto Reese Witherspoon predstaví americká herečka a komička Kristen Wiig.

slovakia

left justify in out

Dôvodom výmeny predstaviteľky hlavnej ženskej roly je skutočnosť, že Witherspoon má v čase nakrúcania iné povinnosti. Snímku plánujú začať nakrúcať na jar.


Downsizing sa bude odohrávať v blízkej budúcnosti, kde nórski vedci objavia spôsob, ako zmenšiť ľudí na osminu normálnej veľkosti. V hlavnej úlohe sa predstaví Matt Damon, ktorého postava dospeje k rozhodnutiu, že jeho život sa zlepší, ak sa nechá zmenšiť. Jeho manželku stvárni práve Wiig. Okrem nich si v novinke zahrajú aj Alec Baldwin, Christoph Waltz, Neil Patrick Harris, Jason Sudeikis a Hong Chau. Autormi scenára sú spomínaný Payne a jeho dlhoročný spolupracovník Jim Taylor.


Štyridsaťdvaročná Kristen Carroll Wiig je známa predovšetkým ako členka obsadenia skečovej komediálnej šou Saturday Night Live, kde pôsobila v rokoch 2005 až 2012. Diváci ju mohli vidieť aj vo filmoch Nabúchaná (2007), Rollerky (2009), Extrakt (2009), Adventureland (2009), Nočné rande (2010), MacGruber (2010), Paul (2011) či Dámska jazda (2011), pre ktorý spolu s Annie Mumolo napísala aj scenár. Za ten ich nominovali na Oscara. Za herecký výkon v tejto komédii zas získala nomináciu na Zlatý glóbus. Vlani sa predstavila v snímke Marťan. Prepožičala tiež hlas postavičkám v animákoch Ako vycvičiť draka (2010) a Ja, zloduch (2010) a ich pokračovaniach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies