Vo fanúšikovskej Jedenástke roka UEFA štyria hráči Bayernu a traja Realu

NETKY.SK • 9 Január 2015, 14:20 • 2 min
Vo fanúšikovskej Jedenástke roka UEFA štyria hráči Bayernu a traja Realu

NYON - Štyria futbalisti Bayernu Mníchov a traja z Realu Madrid figurujú v Jedenástke roka UEFA podľa hlasovania fanúšikov na oficiálnej stránke Európskej futbalovej únie. Jedným hráčom sú zastúpené aj kluby Atletico Madrid, Manchester United, FC Barcelona a Paríž St. Germain.

slovakia

left justify in out

V bránke ideálnej zostavy figuruje Manuel Neuer (Bayern), v obrane sú Philipp Lahm (Bayern), Sergio Ramos (Real), Diego Godin (Atletico) a David Alaba (Bayern). V strede poľa dostali najviac hlasov Angel di Maria (Manchester United), Toni Kroos (Real) a Arjen Robben (Bayern), v útoku Cristiano Ronaldo (Real), Lionel Messi (Barcelona) a Zlatan Ibrahimovič (PSG).

 

Na stránke uefa.com poslalo hlas celkovo 8,410.413 užívateľov, najviac dostal Ronaldo (598.287) pred Ramosom (574.889), Lahmom (506.781) a Neuerom (500.293).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona