Vnútro nakúpilo opasky a rukavice za 184-tisíc eur!

NETKY.SK • 28 August 2013, 00:00 • 2 min
Vnútro nakúpilo opasky a rukavice za 184-tisíc eur!

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra pokračuje v nákupoch oblečenia, svojim zložkám najnovšie objednalo tisíce rukavíc a opaskov. Vyplýva to z kúpnej zmluvy zverejnenej v Centrálnom registri zmlúv, s bratislavskou spoločnosťou REMPO uzavrel rezort zmluvu, ktorej hodnota je 184 800 eur.

slovakia

left justify in out

V zmluve sa uvádza, že si ministerstvo objednalo 3 700 kožených opaskov, 4 500 tenších kožených rukavíc a 4 200 kožených rukavíc, z tých jeden pár vyjde na 14,60 eura bez DPH. Ministerstvo chce mať tovar vo svojich skladoch najneskôr do polovice novembra. 

Rezort vnútra postupne rieši situáciu s oblečením, najmä u policajtov. Niektoré časti rovnošaty totiž v skladoch chýbali. Kaliňákov rezort rieši situáciu cez objednávky z uzavretých rámcových zmlúv, okrem toho vyhlásili tiež veľké obstarávanie na oblečenie pre policajtov a vojakov za päť miliónov eur. Naposledy ministerstvo objednávalo približne 70-tisíc tričiek a polokošieľ od firmy Fintex zo Spišskej Novej Vsi. Dokopy za textil zaplatili 930 558 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies