Vnútro bude nakupovať: Autá za 23 miliónov

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 11:53 • 2 min
Vnútro bude nakupovať: Autá za 23 miliónov

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra spúšťa veľkú súťaž na nákup áut. Rezort chce kúpiť pre seba a iné rezorty približne 1 200 automobilov v predpokladanej hodnote 23 miliónov eur. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, ktoré zverejnili vo vestníku. Ministerstvo bude v tendri vyberať firmy, od ktorých bude najbližšie štyri roky kupovať autá C segmentu, teda nižšej strednej triedy.

slovakia

left justify in out

Súťaž predpokladá uzatvorenie rámcovej dohody s viacerými uchádzačmi, maximálne tromi. Pri vyhodnocovaní má rozhodnúť ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska dvoch kritérií, a to ceny vrátane ceny za servis a kvalitatívne a úžitkové hodnoty predmetu zákazky. Váha týchto dvoch kritérií má byť v pomere 76:24. Lehotu na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť stanovili do 21. mája. 

Rezort vnútra zverejnil zámer kúpiť stovky áut ešte vlani v októbri. Oznámil vtedy aj plán kúpiť okrem osobných áut aj približne stovku dodávok a mikrobusov. Koľko áut skutočne ministerstvo kúpi, bude závisieť od pridelených financií jednotlivým rezortom, odpísali vtedy z ministerstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies