Vnuk Jána Kozáka zrazil staršiu ženu, skončila v nemocnici!

NETKY.SK • 29 Január 2018, 13:33 • 2 min
Vnuk Jána Kozáka zrazil staršiu ženu, skončila v nemocnici!

KOŠICE - Vnuk trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Jána Kozáka Ján Lesniak zrazil v Košiciach 52-ročnú ženu, ktorá skončila v nemocnici s vážnymi zraneniami.

slovakia

left justify in out

Podľa lekárov je v stabilizovanom stave, no zo zranení sa bude zotavovať minimálne rok a pol. Manžel poškodenej dodal, že Lesniak sa ani neospravedlnil, hoci išiel značne rýchlo. Prítomnosť alkoholu u žiadneho z účastníkov nehody nezistili. Osemnásťročný futbalista, ktorý pôsobí v staršom doraste 1. FC Tatran Prešov, narazil do otvorených dverí zaparkovaného vozidla, z ktorého jeho majiteľka vyberala batožinu. Vodičský preukaz pritom dostal iba pred pol rokom.

Lesniak nehodu spôsobil údajne svojou nepozornosťou. Incident sa pritom odohral neďaleko jeho bydliska v úseku, kde je povolená maximálna rýchlosť 30 km/h.

 

"Pred jedným z obytných domov radovej zástavby, pravdepodobne v dôsledku nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovaniu situácie v cestnej premávke, prednou časťou svojho vozidla narazil do otvorených bočných dverí v tom čase sčasti na vozovke a sčasti na chodníku zaparkovaného vozidla. VW Sharan, pri ktorých stála a z vozidla vyberala batožinu 52-ročná Košičanka," povedala podľa portálu kosicednes.sk košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Na obidvoch automobiloch vznikla škoda vo výške 11-tísic eur.

"Manželka zaparkovala dvoma kolesami na chodníku, vystúpila z auta a vyberala nákup. Zrazu sa chlapec privalil zozadu a trafil do dverí tak, že ich ohol do jednej tretiny, vytrhol ich z pántov a manželku doslova zroloval medzi dvoma autami," hneval sa pre 1.pluska.sk manžel poškodenej.

"Sme v kontakte s rodinou zranenej ženy. Syn je po nehode v šoku. Je nám to všetko veľmi ľúto," povedal pre kosicednes.sk Ján Lesniak st., otec futbalistu a niekdajší športový riaditeľ FC VSS Košice.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona