Vnučka kráľovnej Alžbety II. porodila dcéru

NETKY.SK • 17 Január 2014, 16:18 • 2 min
Vnučka kráľovnej Alžbety II. porodila dcéru

LONDÝN - Najstaršia vnučka britskej kráľovnej Alžbety II. Zara Tindall a jej manžel, hráč rugby Mike Tindall, sa stali rodičmi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná Tindall priviedla dnes v Gloucestershire Royal Hospital na svet dcéru, ktorá pri narodení vážila 3,5 kilogramu. Mike Tindall bol prítomný pri pôrode. Dievčatko, ktoré je 16. v poradí na britský kráľovský trón, zatiaľ meno nedostalo.

Zara Tindall sa so svojím manželom zoznámila v roku 2003. Zasnúbili sa v decembri 2010, iba niekoľko týždňov po ohlásení termínu svadby princa Williama s Kate Middleton. Svadba sa konala 30. júla 2011 v Edinburghu, vlani v júli potom dvojica oznámila, že čaká dieťa. Dcéra princeznej Anny sa profesionálne venuje jazdectvu. V roku 2006 získala zlatú medailu na svetovom šampionáte v Nemecku, z európskych šampionátov má ďalšie tri medaily. Predvlani na Olympijských hrách v Londýne získala striebornú medailu v súťaži všestrannej spôsobilosti družstiev. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona