Vlhovú pred záhrebským slalomom trápi horúčka

NETKY.SK • 2 Január 2018, 20:29 • 2 min
Vlhovú pred záhrebským slalomom trápi horúčka

ZÁHREB - Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová sa pred stredajším slalomom v seriáli Svetového pohára borí zo zdravotnými problémami.

slovakia

left justify in out

Tretia žena celkovej klasifikácie SP a druhá v hodnotení slalomu má horúčku. "Necíti sa dobre, má horúčku. Dúfam, že je to len z cesty z Osla. Verím, že v stredu bude v poriadku. Nepripúšťame si, že by v stredu neštartovala," povedal pre RTVS jej brat Boris Vlha, ktorý je súčasťou realizačného tímu elitnej slalomárky.

V stredajšom 1. kole slalomu v Záhrebe sa Vlhová vydá na trať so štartovým číslom sedem, preteky sa začnú o 13.00 h. Dvadsaťdvaročná Liptáčka sa v aktuálnej sezóne dostala už trikrát na pódium, vyhrala slalom vo fínskom Levi a druhá bol v slalome v americkom Killingotone a paralelnom slalome vo francúzskom Courcheveli.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies