Vlhová vyhrala slalom Európskeho pohára v Levi

NETKY.SK • 24 November 2013, 16:12 • 2 min
Vlhová vyhrala slalom Európskeho pohára v Levi

LEVI - V Levi sa predstavili aj ďalšie tri slovenské reprezentantky. Jana Gantnerová skončila na 16. priečke so stratou 3,46 s na krajanku, Barbara Kantorová a Kristína Saalová do druhého kola nepostúpili.

slovakia

left justify in out

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová vyhrala nedeľňajší slalom alpského Európskeho pohára vo fínskom Levi. Osemnásťročná talentovaná pretekárka, ktorá viedla už po prvom kole, triumfovala s náskokom 54 stotín sekundy pred Nórkou Monou Lösethovou, tretie miesto obsadila Michelle Gisinová zo Švajčiarska (+1,02).

V Levi sa predstavili aj ďalšie tri slovenské reprezentantky. Jana Gantnerová skončila na 16. priečke so stratou 3,46 s na krajanku, Barbara Kantorová a Kristína Saalová do druhého kola nepostúpili.

Výsledky - slalom EP v Levi:

1. Petra VLHOVÁ (SR) 1:49,08 min, 2. Mona Lösethová (Nór.) +0,54, 3. Michelle Gisinová (Švajč.) +1,02, ..., 16. Jana GANTNEROVÁ +3,46, Barbara KANTOROVÁ sa nekvalifikovala do 2. kola, Kristína SAALOVÁ (všetky SR) nedokončila 1. kolo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies