Vlhová od soboty oficiálne s novým koučom

NETKY.SK • 7 Máj 2016, 09:46 • 2 min
Vlhová od soboty oficiálne s novým koučom

RÍM - Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová bude mať od soboty nového kouča. Po nedávnom ukončení spolupráce s Ivanom Iľanovským sa ním stane Talian Livio Magoni, ktorého oficiálne predstavia a uvedú do funkcie v sobotu predpoludním na tlačovej konferencii v Taliansku. Dohoda medzi Vlhovou a Magonim údajne znie na jeden rok.

slovakia

left justify in out

"Ak pôjde všetko podľa plánu, chceme do toho ísť úplne nadoraz. S podporou reklamných partnerov sa snažíme dať dokopy skúsený, špičkový tím, ktorý by ma v priebehu najbližších dvoch sezón dokázal stabilizovať v absolútnej svetovej špičke. Čakajú na nás ešte záverečné rokovania, ale bola by som šťastná, keby mojím novým hlavným trénerom mohol byť taliansky špecialista Livio Magoni, ktorý bol tri roky šéfom realizačného tímu Tiny Mazeovej, v tom čase najúspešnejšej svetovej lyžiarky. Čoskoro pôjdeme do Talianska, kde sa pokúsime dohodnúť všetky detaily spolupráce," uviedla nedávno 20-ročná Vlhová, ktorá vyhrala svoj prvý slalom Svetového pohára v kategórii dospelých vo švédskom Aare a v koncosezónnom hodnotení obsadila medzi slalomárkami 6. priečku. V najúspešnejšej sezóne svojej kariéry stála na stupňoch víťazov v najtočivejšej disciplíne v rámci SP trikrát (1. miesto v Aare, 3. v Lienzi a vo Flachau). K tomu pridala piate miesto z tzv. mestských pretekov v paralelnom slalome zo Štokholmu, šieste z prvého slalomu vo Flachau a siedme z Aspenu. Na domácej trati v Jasnej skončila deviata.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona