Vlhová nedokončila prvé kolo slalomu vo Flachau

NETKY.SK • 9 Január 2018, 18:31 • 2 min
Vlhová nedokončila prvé kolo slalomu vo Flachau

FLACHAU - Slovenská lyžiarka Petra Vlhová nedokončila utorkový nočný slalom Svetového pohára. V rakúskom Flachau vypadla už v 1. kole.

slovakia

left justify in out

Vlhová sa po pár bránkach dostala do rytmu, na prvom medzičase strácala na vedúcu Bernadette Schildovú iba tri stotiny, hneď vzápätí ju však zastavil špicar.

 

Pre slovenskú reprezentantku to bolo prvé vypadnutie v prestížnom seriáli od 11. marca 2017, keď nedokončila slalom v americkom Squaw Valley.

 

Dvadsaťdvaročná Liptáčka čaká na "medailové" umiestnenie v seriáli už od predvianočného obdobia, keď bola vo francúzskom Courcheveli v paralelnom slalome druhá. Nasledovala séria piatych a štvrtých miest (Lienz, Oslo, Záhreb, Kranjska Gora) a teraz výpadok. Pred dvoma rokmi Vlhová vo Flachau pri triumfe krajanky Veroniky Velez-Zuzulovej skončila tretia a pričinila sa o historické slovenské double na pódiu v pretekoch SP.

Pre zverenkyňu talianskeho kouča Livia Magoniho Vlhovú to bol siedmy štart vo Flachau. Okrem spomenutého tretieho miesta spred dvoch rokov bola v tomto dejisku ešte aj šiesta (2016) a sedemnásta (2015). Všetky štyri ďalšie vystúpenia vrátane aktuálneho nedokončila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies