Vlhová bez súperky: Slokarová vynechá celú sezónu

NETKY.SK • 18 Október 2022, 09:00 • 2 min
Vlhová bez súperky: Slokarová vynechá celú sezónu

ĽUBĽANA - Slovinka Andreja Slokarová si po páde na tréningu v talianskom Val Senales poranila koleno a vynechá nadchádzajúcu sezónu 2022/2023. Dvadsaťpäťročná lyžiarka si roztrhla krížne väzy a absolvovala operáciu v rakúskom Innsbrucku.

slovakia

left justify in out

Slovinka získala dvé víťazstvá v SP

 

Slokarová v minulej sezóne zaujala dvomi víťazstvami vo Svetovom pohári. V novembri triumfovala v paralelnom slalome v stredisku Lech/Zürs a potom v poslednom slalome sezóny 19. marca v stredisku Courchevel/Meribel, kde sa vo februári uskutoční aj svetový šampionát. Slalomová špecialistka ukončila uplynulú sezónu SP na 8. mieste v hodnotení disciplíny, celkovo skončila na 23. mieste.

Slokarová si privodila zranenie deň po svojich 25. narodeninách. "Nebolo to presne to prekvapenie, ktoré som chcela k narodeninám, ale určite je to niečo špeciálne. Ale nie, sranda bokom. Som naozaj smutná, ale vrátim sa. Ďakujem za všetky pozitívne správy," napísala Slokarová na svojom Instagrame.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona